Kenguru Cup 1. runde

Skrevet av: Andreas Kristoffer Berge

Tre lag, en pokal og en haug med tente spillere. Alt var duket for en historisk festaften på Ekebergsletta torsdag kveld. Eller det vil si, nesten alt. Været var ikke på vår side og det pøste ned med regn.

Regn til tross, et oppmøte på rundt 35 spillere fordelt på tre lag var over all forventing. Det var klart for første runde i det som er tidenes første australske fotballturnering i Norge, Kenguru Cup.

Kampene spilles opprinnelig med 2×20 minutter, men grunnet kaldt og surt vær la vi det om til 2×15 minutter istedenfor.

Første kamp var mellom Oslo East, som spilte i Eagles drakter, mot Oslo West, i Crows drakter. Egentlig et lag, men splittet opp for å få til en turnering på norsk jord. Det var en jevn kamp og Oslo West lå i ledelse til pause. Men i den andre omgangen kom Oslo East tilbake og tok tilslutt seieren med 6.12.48 mot 3.3.19.

I den andre kampen skulle Oslo East i aksjon igjen. Denne gang mot Ås. Et Ås-lag som hadde med mange tente debutanter. At Oslo East var slitne kunne ses og Ås tok føringen til pause. Men i andre omgang kom Oslo East tilbake i kampen og det skilte kun to poeng mellom lagene når det gjensto et par minutter. Men da Ås scoret minuttet før full tid måtte Oslolaget se seg slått med 4.4.28 mot 3.3.19.

Trofeet vi alle kjemper for

Trofeet vi alle kjemper for

I den tredje og siste kampen skulle Ås møte Oslo West. Oslo West tok tidlig ledelsen. En ledelse dem holdt til pause. Men etter hvilen kom Ås med i kampen igjen. En skikkelig sluttspurt sørget for nok en seier for gutta fra Ås med 3.5.23 mot 2.1.13.
Det var kalde og slitne spillere som til slutt kunne si seg ferdig med vel utført arbeid i gjørma på Ekeberg. Det var for noen også vanskelig å skifte da følelser i både fingre og tær uteble, men det gikk da til slutt. Hjemmelagde kaker fra Ragnhild kunne også nytes etter kampslutt og ja, de var gode. Veldig gode.

Med det vil jeg si vel utført til alle spillere og takk til Anette som nok en gang kom for å bistå med medisinsk hjelp og lignende.

Neste runde spilles 21. juni i Ås.

 

 

Her er tabellen etter 1. runde:

Lag Spilt Seier Tap Uavgjort Poeng for Poeng imot % Poeng
Ås 2 2 0 0 51 32 158.38 8
Oslo East 2 1 1 0 67 48 139.58 4
Oslo West 2 0 2 0 33 71 46.48 0
Advertisements

Trackbacks

  1. […] See full match report from the 1st round in the Kenguru Cup HERE. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s