Vil du spille for Norges første landslag i Euro Cup i Australsk Fotball?

Hei alle sammen,

Vi har jo spilt før som et “norsk” landslag i Island, Finland og Sverige de siste tre årene. 3 seier fra 3 kamper og de var kjempeseier!
Men nå har tiden kommet der vi trenger bare de ekte nordmennene til å stå opp og representere deres land selv…uten hjelp fra de aussies!

På den 22. september 2012 skal Euro Cupen i Australsk fotball holdes i Edinburgh, Skotland og vi skal håoentligvis bli med!

Hvis du ikke visste, de fleste landene i Europa spiller australsk fotball og det pleier å være enten en 9-pr-lag eller en 18-pr-lag “Euro” turnering hvert år.

I 2010, var det en “European Championships” (18 spillere) i Sverige/Danmark der Irland slo Danmark i finalen (http://www.ec2010.info/). Og i fjor, var det en Euro Cup (9 spillere pr lag) i Belfast der Irland ble overlegen igjen over Croatia (http://www.afleurope.org/index.php?p=custom11).

Nå har vi muligheten til å bli med!!!

Vi har ikke fått spesifikke detaljer om turneringen enda men hold den 22. sept helgen i dagsboken din. På den samme måten som den Svenske Open i Nortallje skal vi spille en god del kamper i løpet av den lørdagen i Edinburgh.

Og selv om den er en 9-pr-lag turnering, trenger vi minst 15 stykker slik at alle får nok pausetid. Skader kan also spille en rolle.

2012 har sett en stor økning i antall spillere i Oslo og Ås så vi sikkert kan legge frem et kjempelag!

Så dette er bare en innledende epost for å se hvem som er interessert i å bli en del av Norges første helt norsk australsk football lag.

Du må ikke si en definitivt JA nå men bare si ifra om det høres spennende ut og at det er en mulighet at du kunne bli med. Hvis du er ikke interessert, bare si ifra og jeg kan ta deg av kommende e-post.

Desverre må alle betale flybilletter og hotel selv på dette stadiet, men hvis noen kjenner noe om hvordan NIF støtte til landslag i Norge fra NIF fungerer, kan du fortelle meg så snart som mulig. Oslo Australsk Fotball Klubb skal håpentligvis være medlem av IdrettsKrets/NIF snart så det er en mulighet at vi kan få litt hjelp fra NIF.

Vi trenger også egentlig norsk drakter men vi leter etter sponsor som kan betale for de. Hvis noen kjenner et selskap som er kansjke interessert, fortell meg. Det skal koster ca 12000NOK for 25 drakter og tilsværende shorts. Sponsors logo kan slevfølgelig ligge på draktene og shortsene.

Vi skal også holde noen treningstimer med landlaget mellom nå og september. Bli medlem av Norway Trolls på Facebook for mer informasjon om disse og andre info.http://www.facebook.com/#!/groups/215271271860288/

Det er en spennende tid for australsk fotball i Norge!!!
Adam Pearce
Australsk Fotball Norge
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s