Kom hjem med vandringsprisen fra Sweden Open 2012

Tekst og foto: Andreas Kristoffer Berge

Norrtälje i Sverige var plassen. Oslo Crows skulle delta på Sweden Open med en god del svenske lag. Vi håpet på en super turnering der vi kunne gjøre det veldig bra. Og ikke minst fint vær. Dessverre gikk det ikke helt som vi hadde tenkt.

Regnet tok stor innfart og gradene sank sakte men sikkert. I tillegg var det en sterk vind som gjorde det vanskelig å spille. Ja, det var faktisk den kaldeste junidagen på 84 år i Norrtälje. Ikke rart vi var kalde.

Vandretrofeet

Vandringstrofeet

Vi startet turneringen mot Kårsta (Årsta manglet noen spillere, mens Karlstad kun hadde med tre stykker). Dermed valgte lagene å slå seg sammen til et lag.

Vi startet kampen i kraftig motvind. Og til tross for at vi hadde mye ball, var det Årsta som fikk den første scoringen. I den andre omgangen prøvde vi å mobilisere oss litt, men dessverre var ikke dette vår kamp. Årsta scoret nok en gang og vant kampen. I etterkant har vi derimot hørt at vi vant på handikap, men når alt kommer til alt er det det som skjer på banen som er viktig. Vi hadde ballen mye, men ikke marginene med oss i denne kampen.

I pausen før kamp to. En fem minutters pause riktignok. Tok vi turen i garderoben for å få tilbake litt av følelsen i tær og fingre. Etter en kjapp tur i garderoben var vi klare for kamp to. Denne gang mot Södermalm. En kamp vi hadde fem poeng etter første omgang, men det hjelper lite med poeng, når du ikke treffer mål. Södermalm på sin side var mye mer treffsikre og vant kampen soleklart.

Før kamp tre løp vi nok en gang i garderoben for en rask oppvarming. I den siste kampen var det Norrtälje som sto på motsatt side av banen, og endelig skulle vi lykkes. Med scoringer av blant andre Rene (2) og Eivind, fikk vi dagens første seier.

Etter den tredje kampen bar det nok en gang til garderoben. Denne gang også en tur innom saunaen. Vi skulle egentlig ha spilt enda flere kamper, men turneringen ble etter tre kamper avbrutt og Södermalm ble kåret til vinnere etter sine tre strake, solide seire.

Etter turneringen gikk turen til byen for premieutdeling og et par øl.

Til tross for at vi ikke vant turneringen dro vi ikke tomhendt hjem fra Sweden Open 2012. Vi fikk nemlig vandringsprisen. Egentlig mest på grunn av at vi hadde reist så langt som vi hadde for å bli med. Vandrepokalen blir dessverre ikke våres for evig, men skal leveres videre til en ny klubb neste år.

Ønsker også å rette en stor takk til alle norske som deltok og gjorde en bra innsats. Andre, Lars, Eivind, Andy, Kim, Tor, Fridge og Tobias. Bra spilt av alle sammen. Også Rene, Roxby, Adam Pearce, Trevor og Mal deltok for Oslo Crows.

I tillegg en ekstra takk til Anette som nok en gang ble med for å hjelpe til med eventuelle skader.

Vårt neste store mål nå er Euro Cup i Edinburgh den 22. september i år. Da skal Norge stille i sitt første Europamesterskap i australsk fotball noensinne.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s