En seier hver – Alt avgjøres i siste runde

9576009900_a013756700_c

I den fjerde runden av Kenguru Cup fikk hvert av lagene en seier. Dermed er det fortsatt kun målforskjellen som skiller Ås og Oslo East på toppen av tabellen.

Det var strålende vær på Ekeberg da det var klart for fjerde runde av Kenguru Cup sist torsdag. Sola skinte og det var tre lag klare for å slå ifra seg på banen.

Den første kampen gikk mellom Ås og Oslo West.

Det var sistnevnte som kom sterkest ut av startblokkene og ledet store deler av første omgang. Helt på tampen. Ja faktisk det siste som skjedde før hvilen var at Ås scoret. Dermed ledet West kun med tre poeng til pause.

I andre omgang var det aldri snakk om noe annet enn Ås. De dominerte i andre omgang med tre scoringer mot West sine null. Dermed stakk Ås av med en solid seier i første kamp. 5.4.34 mot 2.6.18 ble resultatet.

I andre kamp var det klart for Oslo East mot Ås. Det ble en uhyre jevn kamp. I første omgang slet East litt og måtte gå til pause mens Ås ledet med seks poeng.

Men så skjedde det noe med gutta fra Oslo øst. De fikk fart på spillet sitt og scoret fire mål etter hvilen. Det gjorde de mens Ås kun maktet å sette ballen i mål én gang. Dermed gikk East av med seieren i andre kamp med 5.5.35 mot 3.8.26.

I den siste kampen var det et rent Oslo-derby. East mot West. East kunne med seier stikke av i toppen av tabellen, men West ville det annerledes.

West spilte ut East og ledet elleve poeng til pause.

I  andre omgang klarte aldri East å komme inn i kampen igjen, mens West på sin side holdt et godt grep om kampen. Til slutt kunne West juble for en fin seier med 6.9.45 mot 4.2.26.

Det var for øvrig West sin andre seier for året. Den første kom i første serierunde mot Ås.

I toppen av tabellen har med det Ås og East begge 20 poeng, men Ås ligger foran på målforskjell. Bak de ligger West med åtte poeng, noe som vil si at de ikke kan vinne serien i år heller og at de ender på tredjeplass, akkurat som i fjor.

For neste serierund er årets femte og siste runde. Den går av stabelen på Ekeberg om snaue to uker. Mer bestemt torsdag 5. september fra klokken 17:30.

Alt avgjøres med det i den runden og sesongen avsluttes med seriefinale mellom Oslo East og Ås.

Se flere bilder fra 4. runde HER.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s