Norge knuste “verden”

12045725_10153739862955086_6277827801871894029_o

Det norske herrelaget storspilte til tider da de vant overlegent i generalprøven før EM.

Torsdag kveld var det klart for den årlige kampen mellom det norske landslaget som reiser til Euro Cup og “rest of the world”.

Rest of the world besto torsdag av et par norske herrer, to amerikanske og resten australske. I tillegg spilte de med tre norske damer, som også skal spille EM.

Verden i tet, men ikke lenge
Verdenslaget (som vi kaller det herfra) scoret kampens første mål, men etter det var det kun ett lag på banen en stund.

Noway Trolls, som herrelandslaget heter, tok seg kraftig sammen og de scoret mål etter mål. Etter første periode var det en solid ledelse på 38 poeng. For det ble med den ene scoringen til verdenslaget i den første perioden.

I andre periode var historien stort sett det samme. Det ble nok en gang én scoring til verdenslaget, mens Norge scoret fem nye mål.

Kontrollerte det ut
I den tredje og fjerde perioden ble det en del jevnere, men etter den gode starten hadde Norge god kontroll på seieren, som aldri var truet.

I den tredje perioden ble det tre scoringer til Norge og to til verden, mens i den fjerde ble det to scoringer til Norge og én til verden.

Til slutt endte det med 17.6.108 mot 5.8.38.

En solid seier for de norske gutta som kan ta med seg flust av selvtillitt inn mot EM i Kroatia i oktober.

Må også nevne at de tre jentene på verdenslaget gjorde en kjempejobb under kampen. De har nok også fått god matching inn mot EM.

Vanskelige forhold

Det var absolutt ikke de beste forholdene torsdag kveld. Det regnet under oppvarmingen og tidligere på dagen. Noe som gjorde at det ble en krig på midten med mange tøffe dueller. Det var en gjørmete og våt bane, men imponerende 17 mål og 6 poeng ble det likevel på et treffsikkert norskt lag.

Må også takke Anette Smith for nok en gang å stille opp for oss med taping og behandling av skader, som det heldigvis ikke ble noen av torsdag. Hun er en enorm ressurs for oss.

Vi kommer tilbake med EM-troppene litt senere.

Men vi anbefaler alle å ta turen til Dubliners neste lørdag (3. oktober) klokken 13:00 hvor vi viser AFL Grand Final fra Australia i opptak. Det vil bli Meat Pies, raffle og ikke minst øl. I tillegg til alt det sosiale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s