Prøv Australsk fotball hos oss

Norsk landslag. Andreas Kristoffer Berge

Norsk landslag. Andreas Kristoffer Berge

Australsk fotball er en rask, fysisk og morsom idrett. Mange nordmenn funnet ut at de etter kort tids trening blir svært flinke. Noen av de som nå spiller, ser ut som om de har spillt hele livet.

Dette er en annerledes sport enn rugby, du trenger ikke masse muskler. I begynnelsen lærer man ballteknikk etc uten kroppskontakt.

Alle nybegynnere er velkomne til å lære denne artige og spennende idretten. Oslo Crows og Ås Battlers trener hver torsdag fra april til september.

Vi kan lære deg å sparke en oval ball, slå ballen, samt gripe /ta i mot ballen. Vi trener ca. to timer, inkludert en liten minikamp. Mange spiller i fotballcupen allerede etter en til to treninger.

Hvis du har spilt håndball, basketball eller keeper i fotball, blir du svært raskt flink i denne idretten også. Vanlig fotballerfaring gjør det også lett å bli flink i australsk fotball.

Vi har en bra stemning, god treninger, og godt samhold. Ikke minst er det utrolig gøy å lære en ny, (og litt mer fysisk), sport. Kom på trening å bli kjent med oss og sporten vår!

Email us
Join our Facebook group
Fan us on Facebook
Follow us on Twitter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s